ART-HOSTEL© & GARIBALDI GUEST HOUSE - Projects of Foundation Destination BulgariaBLOG Програма за седмицата (26.12.-01.01.) Weekly program

xmas free market – Wednesday (28.12.), 17:00

This time our free market is inear the Christmas, so we desided it wll be good to create alternative Christmas. Lets exchange things that we don't need any more and forget about the shopping mania. 

Sofia Dub Club – четвъртък (29.12.) 19:00

Our traditional dub party will make you to forget the cold outside. 

Surmata Harry – петък (30.12.), 21:30

Concert by a briliant musician. Ex member of the cult band "Skoda", he is one of the best Bulgarian Underground legends. 

 

Скъпи приятели,

може би си мислите, че към края на годината ще изпаднем в празнична летаргия, но не сте познали. Продължаваме в същия дух.

 

xmas free market – сряда (28.12.), 17:00

 

Третото издание на free market в Арт-Хостел идва три дни след Коледа. Ела с вещи, които не използваш - нищо чудно по празниците да си се снабдил с още няколко. За препоръчване е да донесеш неща, които са в добро състояние, а не такива, които и без това си планирал да изхвърлиш, защото неразменените вещи ще останат в собствениците си. 

Иначе знаеш какво следва: идваш, оставяш, разглеждаш, взимаш си каквото ти хареса. И новата стъпка: в седем взимаш невзетите си неща и ги прибираш вкъщи. 

Може би това е истинската Коледа? В която се виждаш с непознати и си разменяте съкровища, вместо да обикаляш като луд магазините. Не знаем. Но ще се радваме да дойдеш и да го преживеем заедно!

 

Sofia Dub Club – четвъртък (29.12.) 19:00

 

Sofia Dub Club отново ще ни понесат в топлите ритми на реге и дъб музиката. Нищо че навън е под нулата, важно е какво е настроението в теб (и дали си облечен с топли дрехи, когато идваш към нас, естествено). Не знаем какво мислят психолозите, но лично на нас дъб и реге музиката ни действа извънредно успокояващо и я препоръчваме като подходящо средство за релаксация в края на годината, както и като добър начин да се приготвим за идващата 2012 J

 

Surmata Harry – петък (30.12.), 21:30

 

Някои от нас помнят Сърмата още от култовата група Шкода, от времената на О’Шипка. Други го знаят от новата му група Surmata Harry's Coptor Mix. Трети не са и чували за него (дали?). Едно е сигурно – Сърмата ще разцепи мрака с дрезгавия си глас и ще направи страхотно шоу. Както винаги го прави...

 

На 31.12. ще работим и ви очакваме с широко отворени ръце и сърце.

 

Екипът на Арт-Хостел ви пожелава светли празници и честита нова година.

 

Очаквайте и през новата година интересни концерти, партита, изложби, литературни четения, премиери на книги и още много изненади.